Meer resultaten voor filmpje


    
filmpje

Britten met filmpje van dronkaards gewezen op gevaren Mad Friday NOS. Dit artikel bevat een video. Dit artikel bevat een video. Collectie. Nieuwsuur. Nieuwsuur.
Britten met filmpje van dronkaards gewezen op gevaren Mad Friday. Een Britse spoorwegmaatschappij heeft feestgangers met beelden van dronkenlappen gewaarschuwd op te passen bij stations, overgangen en spoorwegen. De firma Network Rail doet dat vanwege Mad Friday, een dag waarop ieder jaar honderden ongelukken gebeuren met dronken mensen.
Filmpje! Wikipedia.
De film was bedoeld als afscheid van Bob en Annie de Rooij, typetjes uit het televisieprogramma De schreeuw van De Leeuw. De Leeuw hield zich hier echter niet aan, want vanaf 2003 doken de typetjes weer regelmatig op in zijn shows. Met de kreet Filmpje!
Wil je weten wat drugs met je doen? Bekijk demo en filmpje.
Wie doorklikt naar het filmpje kan zelf kiezen welke drug je een dansend meisje wil geven ook te zien op drugsinfo.nl. Je kan ook zien wat er gebeurt als de dosis verhoogd wordt of als er meerdere soorten tegelijk worden gebruikt.
Karrewiet: D Dode hoek Ketnet.
Fietsers weten soms niet dat vrachtwagens hen niet kunnen zien als ze daar staan, en zo komen er wel eens ongevallen voor door de dode hoek. Je hebt de Flash player nodig om deze video te bekijken. Je kan deze hier downloaden.
Oefenen met NedBox NedBox.
Iedereen leert Nederlands op zijn manier. NedBox is een nieuwe website om Nederlands te oefenen. Dat kun je hier op een leuke manier doen, via tv-fragmenten en krantenartikels. NedBox is een samenwerking tussen verschillende organisaties, met de KU Leuven als promotor.
Pikante beelden: Vlaamse actrices in onthullend filmpje voor Antwerps lingeriemerk Showbizz HLN.
In de buurt. Pikante beelden: Vlaamse actrices in onthullend filmpje voor Antwerps lingeriemerk. Marie Vinck en Ella-June Henrard acteren voor Antwerps lingeriemerk. 07 december 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Het Antwerpse lingerielabel Judith heeft een topcast gestrikt. Ter promotie van haar tweede collectie liet ontwerpster Judith Van Herck een mood video maken om haar ontwerpen aan de wereld te tonen.
Napo's' films NAPO.
Skip to main content. Set font size A A. Napo's' Facebook account. Napo's' Youtube channel. contact veelgestelde vragen. Leren met Napo. Napo op de werkplek. Napo voor leerkrachten. Het verhaal van Napo. Napo en vrienden. You are here. Startpagina Napoaposs; films Films. Skip to content. De" beste manier om Napo te gebruiken is als Napo te denken." De tekenfilmreeks van Napo wordt gemaakt met computeranimatietechnieken. In de reeks verschijnen karakters op de werkvloer die met veiligheidsthema's' worden geconfronteerd. Het hoofdpersonage Napo en zijn partners uiten zich in een woordloze taal. Hun verhalen hebben een educatieve waarde. Zij roepen vragen op en wakkeren het debat over specifieke aspecten van veiligheid op de werkvloer aan. Soms reiken ze concrete oplossingen aan of sturen ze daar op aan. Het is deze mengeling van educatie, culturele neutraliteit en humor in tekenfilmstijl die de identiteit van de Napo-filmpjes bepaalt. Napo is een sympathiek, maar onoplettend personage. Door de universele taal zijn de Napo-filmpjes voor iedereen geschikt. Elke scène staat los van de andere en kan als één film of individueel worden gebruikt.

Contacteer ons