Op zoek naar brugge?


    
brugge

Stedentrip Brugge Bezienswaardigheden, informatie, weer en tips.
Na de opstand ging Brugge over tot de orde van de dag. In de 15e eeuw onder bestuur van Filips III, de hertog van Bourgondië, bloeide de stad op en hij lokte kunstenaars, bankiers en andere opmerkelijke mensen uit heel Europa naar Brugge.
Alle info over Brugge: Weetjes voor je bezoek aan Burgge.
In het centrum van Brugge en aan de rand van de stad zijn er heel wat hotels te vinden. Ook is het mogelijk om te overnachten in een andere stad zoals Gent en om Brugge te bezoeken als een dagtrip.
Home Kantcentrum.
Welkom bij het Kantcentrum van Brugge! Klik hier om onze openingsuren en contactinformatie te bekijken. Wil je graag up-to-date blijven over nieuws van het Kantcentrum? Klik hier om je in te schrijven. De vzw Kantcentrum Brugge. een museum én kenniscentrum.
Brugge.
Zending Brugge Mensa." Huis Mensa heeft als doelstelling een voorlopige thuis te bieden aan. thuisloze vrouwen, eventueel met kinderen, met voorkeur voor de minsten. De gemeenschap wil een klimaat scheppen opdat ze rust, ordening en. heroriëntatie kunnen vinden. Zij wil solidair zijn met hun vreugde en pijn, met hun armoede.,
Huis te koop Brugge deelgemeenten Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Huis 1 slaapkamer te koop in Brugge. Huis 2 slaapkamers te koop in Brugge. Huis 3 slaapkamers te koop in Brugge. Huis 4 slaapkamers te koop in Brugge. Huis 5 slaapkamers te koop in Brugge. Alle huizen te koop in Brugge.
Beeldbank Brugge.
Heb je zelf oude fotos over Brugge die een meerwaarde kunnen betekenen voor onze Beeldbank? Heb je zin om mee te werken aan het beschrijven van de fotos? Laat het ons weten via stadsarchief@brugge.be! We bekijken samen met jou de mogelijkheden.
Startpagina Bibliotheek Brugge.
Openbare Bibliotheek Brugge presenteert online jaarverslag. Ontdek Gezelles brieven online en kom dichter bij de dichter. Openbare Bibliotheek Brugge is open en zet in op afhaaldienst, thuislevering en digitale activiteiten. Europese subsidie voor The Art of Reading in the Middle Ages.
Hoeve Brugge Brugge België BoerenBed.
De historische stad heeft veel cultureel erfgoed en staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je in Brugge volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. Voor liefhebbers van chocolade is Brugge helemaal een walhalla.

Contacteer ons