Op zoek naar brugge?


    
brugge

Magis Brugge.
Alle rechten op de paginas en de verzameling inhoud van deze website en databank, bestaande uit tekst, afbeeldingen, audio, databank, ontwerp, codes en software, zijn voorbehouden aan de projectpartners: het Bruggemuseum, het stadsarchief Brugge, de Universiteit Gent, de KU Leuven en de Vrije Universiteit Brussel.
Vormingplus Brugge.
Praattafels NT2 donderdag, DC Balsemboom Voorjaar 2019 17 jan Brugge 20 Sessies. Schilderen, tekenen en gemengde technieken 24 jan Brugge 12 Sessies. Non-figuratief boetseren keramiek en decoratietechnieken 26 jan Brugge 12 Sessies. Het Brugse Vertelcollectief 30 jan Brugge 6 Sessies.
Alle info over Brugge: Weetjes voor je bezoek aan Burgge.
In het centrum van Brugge en aan de rand van de stad zijn er heel wat hotels te vinden. Ook is het mogelijk om te overnachten in een andere stad zoals Gent en om Brugge te bezoeken als een dagtrip.
Ontdek Brugge Visit Bruges.
Ook iets oudere bezoekers, vakantiegangers met een tijdelijke of permanente beperking of mensen die nood hebben aan extra comfort of zorg kunnen met een gerust hart Brugge bezoeken. In deze brochure vind je alle nodige informatie om een bezoek aan Brugge voor te bereiden.
Handmade in Brugge Home.
Stad Brugge een nieuwe oproep voor ambachtelijke makers om zich kanidaat te stellen voor het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE. Het label MAKER HANDMADE IN BRUGGE vormt een erkenning van ambachtelijk vakmanschap. Ben je een maker die ambachtelijk en in Brugge produceert?
Brugge bezienswaardigheden top 10.
Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wie het centrum van Brugge bezoekt zal opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden.
Brugge Otomat.
8000 Brugge 050 / 66 21 21 Mail ons. 1200: 2200: Zaterdag Zondag. Were very happy to welcome you again safely! in Brussels, Antwerp, Ghent, Leuven and Bruges. Well be open 7 days a week, for lunch dinner! No reservations needed only for groups of 8 people or more; we always have plenty of room inside ánd on our lovely terraces! Andere locaties Antwerpen. Heavenly pizza with the duvel inside.
Brugge KM autokeuring rijbewijs W-VL.
20 mei 2018: De autokeuring vertelt of uw voertuig in een lage-emissiezone LEZ mag binnenrijden. Oldtimer verplicht naar periodieke autokeuring vanaf 1 januari 2019 UPDATE. TE KOOP rollenremmeters Datron keuringsstation Brugge. Waar kan ik mijn oldtimer aanbieden voor een oldtimerkeuring?

Contacteer ons