Resultaten voor parkeren


    
parkeren

Parkeren Gemeente Schilde.
Home INWONERS Verkeer en mobiliteit Parkeren. Vandaag: 8.30 tot 12.30 uur. Morgen: 8.30 tot 12.30 uur. Telefoon 03 380 16 94. mobiliteit at schilde.be. Alle openingsuren en contactinfo. Leg uw parkeerschijf in de winkelstraten. In Schilde en s-Gravenwezel zijn er een aantal plaatsen waar de parkeertijd beperkt is namelijk in winkelstraten.
Gratis parkeren.
Download het plan. Op het hele grondgebied van de gemeente Lanaken kunt u gratis parkeren. Toch zijn er enkele blauwe zones vooral in het centrum waar een specifieke regeling geldt en u uw parkeerschijf dient te gebruiken. Waarom blauwe zones?
Parkeren in Brugge Stad Brugge.
Nieuwe parkeertarieven: voorstelling Pcard Interparking en BePark. Vanaf 1 januari 2020 worden de tarieven voor zowel het straatparkeren in de binnenstad als voor het parkeren in de publieke parkings aangepast. Om de stad leefbaar en toegankelijk te houden, werkt de stad.
Parkeren Gemeente Schoten.
Je hebt geen garage, inrit of andere mogelijkheid om bij je woning te parkeren. Een mindervalidenparkeerplaats die je aanvraagt is geen persoonlijk bezit. Iedereen met een parkeerkaart voor personen met een handicap mag parkeren op de parkeerplaats die je hebt aangevraagd.
Parkeren Lokaal Bestuur Geraardsbergen.
Afhankelijk van de tijd die men in het stadscentrum wil spenderen, kiest men voor onbeperkte parkeerduur op de gratis randparkings, 2 uur gratis parkeren met de parkeerschijf in de blauwe zone, 30 minuten gratis parkeren via Shop Go of betalend parkeren.
Parkeren Gemeente Merelbeke.
Personen met een beperking zijn vaak minder mobiel en kunnen een parkeerplaats aanvragen in de nabije omgeving van hun woning of werkplaats. Slim gebruik van de parkeerschijf door handelaars en hun klanten. Op bepaalde plaatsen in Merelbeke kan je gebruik maken van je parkeerschijf om te parkeren blauwe zones.
Parkeren Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Bij ons studeren Studentenvoorzieningen Mobiel Parkeren. Met de wagen in Gent? Parkeren lukt makkelijkst in een ondergrondse garage. Het Gentse stadscentrum telt momenteel negen parkeergarages, samen goed voor meer dan 5000 parkeerplaatsen. Vermijd je het centrum liever?
Parkeren.
Het ziekenhuis beschikt ook over abonnementen, met onbeperkte in en uitrijtijden. Abonnementen kan u verkrijgen aan de hoofdreceptie. Parkeren bij uw bezoek aan het Medisch Centrum Brakel. Het medisch centrum in Brakel is vlot toegankelijk en beschikt over enkele parkeerplaatsen naast het gebouw.

Contacteer ons