Meer resultaten voor workshop


    
workshop

Workshop creatief schrijven met Loesje Loesje.
Want dat vindt Loesje belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk. De teksten die worden geschreven tijdens de workshop gaan naar Loesje en haar eindredactie. Zij kiezen de beste teksten uit, dat zijn er meestal twee tot vier.
Winst op Alle Fronten Business Innovation Workshop ABN AMRO.
Deze streeft naar een versnelling van de transitie naar een circulaire economie door ondernemen en samenwerking. Tijdelijk geen workshops. De Business Innovation Workshop wordt op dit moment niet gegeven vanwege COVID-19. Wil je bericht ontvangen wanneer de workshop weer gegeven wordt?
Workshops Jeugdgezondheidszorg Kennemerland.
Neem hier een kijkje in ons workshop aanbod! LET OP: in verband met de coronamaatregelen geven wij onze workshops nu ONLINE. Door het jaar heen geven wij onze workshops op verschillende locaties in de regio. Workshops of informatiebijeenkomsten kunnen ook gegeven worden op een eigen locatie denk aan peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen, de bibliotheek etc.
Workshop in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Home Woordenboeken Engels/Nederlands Vertaal workshop. Vertaal workshop van Engels naar Nederlands. Engels naar Nederlands: Meer gegevens. werkplaats; atelier; studio. workshop atelier, workshop, werkplaats. workshop werkplaats, garage. Uitgebreide vertaling voor workshop Engels in het Nederlands. workshop the zelfstandig naamwoord. the workshop studio.
Workshops, Ervaringen Aanbieders Workshop.nl.
Ik ga Denis zeker aanraden bij anderen! Heeft een Videoclip maken workshop gehad van Denis. Superleuke workshop linedance gehad! Heeft een Line Dance workshop gehad van Antoni. Ontdek de leukste workshops van Nederland België. Workshops die je geweldig zult vinden.
Op zoek naar de leukste workshops? Familiedag Groepsuitjes Bedrijfsuitjes Teamuitjes.
Filmteambuilding is de unieke teambeleving dat. Vanaf 10 tot 600 Personen. Prijs op aanvraag. Mogelijk op locatie naar keuze. Workshop drone vliegen ravenstein. In deze workshop drone vliegen ga je onze. Vanaf 10 Personen. Een bedrijfsuitje blokarten op het breedste.
Workshops. Workshops Biomeiler.
Een workshop duurt één dag op de locatie van de te bouwen biomeiler. De workshop dag wordt in samenwerking met stichting Biomeiler Nederland goed voorbereid, zodat de deelnemers op de dag zelf goed bezig kunnen zijn en de opdrachtgever aan het eind van dag een complete biomeiler heeft.
Online tempeh workshop Leukegeit.
Begin direct met de tempeh workshop. Dit is een online workshop Na je betaling wordt je doorverwezen naar je eigen digitale leeromgeving en kun je direct beginnen met de workshop. Je kunt de workshop volgen op je smartphone, tablet, laptop of via je pc.

Contacteer ons