Meer resultaten voor animatiefilm huisdieren


    
animatiefilm huisdieren

Trippel Trappel Dierensinterklaas Cinema ZED.
Ze zijn toch ook braaf geweest? Onder leiding van het energieke Fretje maken de huisdieren hun verlanglijstjes op en besluiten ze die zélf naar Sinterklaas te brengen. Hun avontuurlijke reis naar de boot van Sinterklaas is echter niet zonder gevaren.
FilmHallen.
length 86 min. Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van De Grinch, Minions en Sing. H et is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.
Voor alle hondenliefhebbers: deze films hebben honden erin.
6 Homeward Bound. De huisdieren Shadow, Sassy en Chance raken verdwaald op het vliegveld van San Francisco, terwijl hun baasjes in het vliegtuig naar Canada zitten. Ze proberen hun weg terug te vinden. Deze mag in de categorie: niet met kinderen kijken.
Huisdiergeheimen film 2016 Chris Renaud, Yarrow Cheney Cinenews.be.
VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3/DESPICABLE ME 3 is de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. 20 bizarre Franse vertalingen van Hollywood filmtitels. vrijdag 5 aug 2016. Now You See Me 2 ofwel Insaisissables 2.
Huisdiergeheimen cultuurcentrum CasinoKoksijde.
dinsdag 31 oktober 2017 om 14.30. The Secret Life of Pets is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions. Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn?
Première Huisdiergeheimen van Universal Pictures.
Huisdiergeheimen is de nieuwe, vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen worden de gasten opgewacht met diverse lekkernijen en is er een leuk optreden van Kidz-DJ, die de kinderen alvast enthousiast weet te maken.
Huisdiergeheimen 2 6 Vrijburcht.
Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm over het leven van onze geliefde huisdieren. Wat spoken zij uit als wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken? Max heeft de nodige veranderingen in zijn zo vertrouwde leven doorstaan: zijn baasje Katie heeft de man van haar dromen gevonden en heeft haar gezin uitgebreid met haar zoontje Liam.
Huisdiergeheimen in de bioscoop Dibevo.
30 juni 2016 Dossier: Klanten, Huisdiergeheimen in de bioscoop. Vanaf 3 augustus draait de nieuwe, vrolijke animatiefilm The Secret Life of Pets Huisdiergeheimen in de bioscoop. Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? Een leuk onderwerp dat je klanten vast herkenbaar voorkomt.

Contacteer ons