Op zoek naar nieuwe animatiefilm?


    
nieuwe animatiefilm

Nieuwe trailer voor animatiefilm Spies in Disguise Spionnengeheimen Entertainmenthoek.nl.
Nieuwe trailer voor animatiefilm Spies in Disguise Spionnengeheimen. FILM, FILM NIEUWS / Nov 18, 2019. 20th Century Fox heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de spionage animatiefilm Spies in Disguise in het Nederlands Spionnengeheimen met in de hoofdrollen Will Smith Men in Black en Tom Holland Spider-Man: Far From Home.
Animatieblog Nieuws over animatiefilms.
Jack-Jack straalt in eerste teaser The Incredibles 2. Een speelse baby met superkrachten steelt de show in de allereerste teaser voor Pixars nieuwe animatiefilm The Incredibles 2. Netflix pikt Spaanse animatiefilm Klaus op. De populaire streamingdienst Netflix gaat Klaus, de veelbelovende tekenfilm van Sergio Pablos, wereldwijd aanbieden in 2019.
Nieuwe animatiefilm Connected waarschuwt voor gevaren technologie.
Daar zijn de makers van de nieuwe animatiefilm Connected zich ook zeker bewust van. Sony Pictures Animation komt na Spider-Man: Into the Spider-Verse en The LEGO Movie met een nieuwe animatiefilm. In Connected zien hoe gevaarlijk technologie eigenlijk kan zijn.
Gentse animatiestudio brengt De Fabeltjeskrant tot leven Radio 2, de grootste familie.
Gepubliceerd op vrijdag 5 april 2019 0600.: De Gentse animatiestudio GRID-VFX is een van de dragende krachten van de nieuwe animatiefilm De Fabeltjeskrant, de grote dierenbos-spelen. De poppen in de nieuwe animatiefilm zijn op de computer in Gent gemaakt en brengen de dieren in Fabeltjesland helemaal tot leven.
14 Animatiefilms die uitkomen in 2018 Filmlijstjes.
Leave a Comment / 2018 / By menno. Ook in 2018 valt er weer genoeg te lachen en te beleven. Maar liefst 14 eersteklas animatiefilms komen dit jaar uit. Check snel deze lijst om je favoriete film te ontdekken en te zien wanneer hij in de bioscoop verschijnt. Gnomeo and Juliet: Sherlock Gnomes 12 januari. Gnomeo en Juliet 2011 zijn misschien alweer bijna vergeten door de filmliefhebbers, maar nu is het eindelijk zover: deel twee is aanstaande. In Gnomeo and Juliet: Sherlock Gnomes, verhuizen alle tuinkabouters van Amerika naar Londen. Zoals je misschien nog weet uit het eerste deel, komen deze kabouters spontaan tot leven als er niemand kijkt. In deel één wisten Gnomeo en Juliet hun onwaarschijnlijke liefde toch te bezegelen. In deel twee wordt een deel van de kabouters, eenmaal aangekomen in Londen, spontaan ontvoert. Er is maar één iemand die zo'n' bizar raadsel kan oplossen. Sherlock Gnomes natuurlijk! Arctic Justice 26 januari. Arctic Justice is een typische animatiefilm van het genre dat het al tijden goed doet in de bioscoop.
eventnews.be Schitterende animatiefilm en nieuwe website voor Blue Moon.
15 oktober 2015. Blue Moon heeft een originele animatiefilm ontworpen. De animatiefilm toont de technisch audiovisuele mogelijkheden bij bedrijfsevenementen. Een absolute aanrader voor elke organisator van bedrijfsevents! Gelijktijdig lanceert Blue Moon een volledig nieuwe website, die een mooi overzicht geeft over producten, diensten en referenties.
Netflix komt met eerste animatiefilm: Klaus.
Klaus is met de hand getekend en dat geeft de 2D-film een retro-look. Toch voelt het niet alsof je echt naar een jaren 80 film zit te kijken, want daarvoor zijn de verlichting en digitale snufjes te mooi. Een van de makers van Despicable Me, Sergio Pablos, was verantwoordelijk voor het creëren van Netflix eerste animatiefilm.
Frozen 2'-trailer' breekt records: meest bekeken trailer voor animatiefilm ooit Newsmonkey. Left. Right.
En fans zaten duidelijk te wachten op nieuwe Frozen beelden, want die braken meteen ook records. Bekijk hieronder de eerste trailer voor Frozen 2.: De trailer haalde op 24 uur maar liefst 1164, miljoen views binnen. Daarmee is het meteen ook de best bekeken trailer voor een animatiefilm ooit, want het stoot zo de trailer voor Incredibles 2 van de troon.

Contacteer ons