Resultaten voor fiets


    
fiets

Op De Fiets TV Limburg.
En misschien kunnen we jou wel inspireren om zelf op pad te gaan. Op De Fiets zie je elke weekdag in Hallo Limburg tussen 10.00 uur en 12.30 uur en tussen 14.30 uur en 18.30 uur. Op de fiets. Op De Fiets Borgloon 1 naar Hoepertingen.
Alles over: op reis met de fiets Netwerk Duurzame Mobiliteit.
Photo credits: Stien Schrijvers. Als je met de fiets op vakantie wil, dan draait het niet enkel om de bestemming. Je wil onderweg ernaartoe minstens evenveel genieten! Daarom is een goede fietsroute erg belangrijk. Een aangename fietsroute op lange afstand moet aan meer parameters voldoen dan de dagdagelijkse route naar de bakker. Je wil graag genieten van het uitzicht, leuke rustplaatsjes tegenkomen, zo weinig mogelijk in gemengd verkeer terechtkomen en toch geen honderden kilometers omrijden. Maar hoe begin je daaraan? Net zoals er Grote Routepaden zijn voor wandelaars bestaan er ook lange-afstandsroutes voor fietsers! LF staat voor Lange afstand Fietsroutes of ook Landelijke Fietsroutes.
fiets WikiWoordenboek.
In de betekenis van rijwiel is fiets, ook gespeld als viets, voor het eerst aangetroffen in 1886 1, maar de term fiets moet al veel eerder mondeling in omloop geweest zijn dan de eerste vermelding ervan in woord en geschrift.
Fiets Wikipedia.
Om te leren fietsen kunnen zijsteuntjes met wieltjes gemonteerd worden of kan aan de fiets een stok worden bevestigd die wordt vastgehouden door een meelopende volwassene. De beste manier om te leren fietsen is echter het gebruik van een loopfiets of een gewone fiets waar de trappers van zijn verwijderd.
Steunpunt Fiets Provincie Antwerpen.
Heb je een concrete vraag over de provinciale Fietsbarometer of over fietsen in onze provincie? Vul het formulier hieronder in of stuur een mailtje naar fietsen@provincieantwerpen.be. Het Steunpunt Fiets provincie Antwerpen bezorgt je het antwoord of verwijst je door naar de juiste instantie.
Op de Fiets TVOOST.
Het allerlaatste traject van dit seizoen Op" de fiets" en dat sluiten we in stijl, maar even naarstig fietsend, af in Waasmunster. Nog één laatste rit van knooppunt 32 naar knooppunt 37 en dan mag de fiets even aan de kant blijven staan.
De bak fiets kar specialist!
Enkel om cargo te vervoeren, dan bestelt u de bakfiets zonder stoeltjes en met een plat dekzeil. U kan tot. Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingen en waanzinnige acties. De bak fiets kar specialist! Theofiel Van Cauwenberghslei 101-103.
Goedkope fiets kopen? Gratis bezorgd! Matrabike.be.
Online zijn we de grootste goedkope fietsen webshop van Nederland. Onze voorraad is daarom ook groot: we hebben altijd zo'n' 10.000 fietsen op voorraad. Naast de standaard herenfietsen en damesfietsen, zijn we ook groot in trendy omafietsen, hippe stadsfietsen en superhandige vouwfietsen voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer.

Contacteer ons