Resultaten voor fiets


    
fiets

Fiets merken Gemeente Herent.
Hou de infokrant en www.herent.be in de gaten voor meer info. is de fiets die u wilt laten merken een tweedehandsfiets die al geregistreerd is, dan brengt u ook een aankoopbewijs of een bewijs van overdracht mee. onthaal De Kouter.
Alles over: op reis met de fiets Netwerk Duurzame Mobiliteit.
Photo credits: Stien Schrijvers. Als je met de fiets op vakantie wil, dan draait het niet enkel om de bestemming. Je wil onderweg ernaartoe minstens evenveel genieten! Daarom is een goede fietsroute erg belangrijk. Een aangename fietsroute op lange afstand moet aan meer parameters voldoen dan de dagdagelijkse route naar de bakker. Je wil graag genieten van het uitzicht, leuke rustplaatsjes tegenkomen, zo weinig mogelijk in gemengd verkeer terechtkomen en toch geen honderden kilometers omrijden. Maar hoe begin je daaraan? Net zoals er Grote Routepaden zijn voor wandelaars bestaan er ook lange-afstandsroutes voor fietsers! LF staat voor Lange afstand Fietsroutes of ook Landelijke Fietsroutes.
Op de fiets ROB-tv.
In deze etappe fietsen we van Sint-Pieters-Rode naar Houwaart. Reynvaertroute: ZICHEM DIEST. Onze fietser Lenn is er weer klaar voor. Vandaag start hij in Zichem en fiets hij verder naar Diest. Deze historische plekken zijn omgeven door groen. Reynvaertroute: AVERBODE ZICHEM.
Fiets kopen? Fietsen voordelig online bestellen I bikester.be.
Dan is een elektrische fiets ideaal voor jou. Als je kiest voor een e-bike, trap je nog wel zelf, maar de elektrische motor zet je actie wat kracht bij. Het is dus alsof je een duwtje in de rug krijgt. Sportieve fiets bestellen.
Steunpunt Fiets Provincie Antwerpen.
Heb je een concrete vraag over de provinciale Fietsbarometer of over fietsen in onze provincie? Vul het formulier hieronder in of stuur een mailtje naar fietsen@provincieantwerpen.be. Het Steunpunt Fiets provincie Antwerpen bezorgt je het antwoord of verwijst je door naar de juiste instantie.
Op de Fiets TVOOST.
Het allerlaatste traject van dit seizoen Op" de fiets" en dat sluiten we in stijl, maar even naarstig fietsend, af in Waasmunster. Nog één laatste rit van knooppunt 32 naar knooppunt 37 en dan mag de fiets even aan de kant blijven staan.
VAB-Fietsbijstand Dag en nacht beschermd met de fiets.
Indien er personen zijn die niet op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de onderschrijver, en niet verzekerd zijn bij VAB via een andere polis, behoudt VAB het recht om tussenkomst te weigeren. Bescherm je fiets nu ook tegen diefstal of beschadiging.
Goedkope fiets kopen? Gratis bezorgd! Matrabike.be.
Naast de standaard herenfietsen en damesfietsen, zijn we ook groot in trendy omafietsen, hippe stadsfietsen en superhandige vouwfietsen voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Eén ding is zeker: voor een goedkope fiets, welk type dan ook, bent u bij ons aan het juiste adres, al meer dan 25 jaar!

Contacteer ons