Meer resultaten voor tuesday


    
tuesday

If It's' Tuesday, This Must Be Belgium Wikipedia.
Published in the June 22, 1957, issue of the magazine, the cartoon depicts a young woman near a tour bus and a campanile, frustratedly exclaiming" But if it's' Tuesday, it has to be Siena, thereby humorously illustrating the whirlwind nature of European tour schedules.
Tuesday vertaling Engels-Nederlands inclusief voorbeelden.
Ik ben vissen aan het kopen. For years he is at the market every Tuesday morning with his fish stall. Sinds jaar en dag staat hij iedere dinsdagmorgen op de markt met zijn viskraam. Gerelateerd aan Tuesday. tues tuesday verwante termen.
Tuesday Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
warning Vraag om herziening. The President read out the changes to the agenda for Monday and Tuesday. De Voorzitter leest de wijzigingen in de agenda voor maandag en dinsdag op. EN Shrove Tuesday zelfstandig naamwoord. Voorbeeldzinnen voor Tuesday" in het Nederlands.
Tuesday Wikipedia.
Tuesday album, een album van Reamonn uit 2000. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Tuesday of met Tuesday in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Tuesday inzichtelijk te maken.
Tuesday WikiWoordenboek.
Geluid: Tuesday VS hulp, bestand. Dagen in het Engels. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleTuesdayoldid3117829.: Woorden in het Engels. Woorden in het Engels van lengte 7. Woorden in het Engels met audioweergave. Woorden in het Engels met IPA-weergave. Zelfstandig naamwoord in het Engels.

Contacteer ons