Meer resultaten voor dieren animatie film


    
dieren animatie film

The Secret Life of Pets 2016 MovieMeter.nl.
De karakters zijn opzicht ook wel leuk als dieren met een prima stemmencast. Alleen blijft het allemaal weer erg voorspelbaar. De animatie is mooi maar het lijkt alsof ze er niet eens hun best op doen om het ergens tegenwoordig een beetje af te laten wijken in vergelijking met andere films.
Animatiefilm The Star, de kerstfilm van 2017 Katholiek.nl.
Animatiefilm The Star, de kerstfilm van 2017. 12 december 2017. Geen Jack Frost of Santa Claus, maar een animatiefilm geïnspireerd op het kerstverhaal van Christus is de kerstfilm van 2017. The Star brengt het kerstverhaal vanuit een verrassend standpunt, vanuit de dieren.
Disney: de 11 meest underrated Disney-films Superguide.
Top 25 beste horrorfilms ooit. Films op TV. Deze maand op tv. U bent hier. Disney: de 11 meest underrated Disney-films. Niet de pretparken, knuffels of lunchtrommels hebben Disney gemaakt, maar de topfilms die ze nog steeds jaarlijks uitbrengen. Helaas is niet elke film meteen de nieuwe Frozen. Sterker nog, deze 11 underrated Disney-films zijn bijna vergeten! The Princess and the Frog. Redenen genoeg voor The Princess and the Frog om in de geschiedenisboeken van Disney te belanden. Zo heeft het de eerste zwarte Disney-prinses, Tiana, en was het de terugkeer naar handgetekende animatie nadat Pixar en Disney jarenlang louter 3D animatiefilms uitpompten.
Ice Age Animatiespektakel in de IJstijd 8weekly.nl. Ice Age Animatiespektakel in de IJstijd 8weekly.nl.
Met veel pijn en moeite duwt een eekhoornachtig beestje een nootje een boomstam omhoog om vervolgens keihard afgefakkeld te worden door de bliksem. Slechts één van de vele droogkomische momenten afkomstig uit het laatste hoogstandje op het gebied van digitale animatie: Ice Age. De IJstijd is aangebroken en de dieren trekken gezamenlijk weg uit hun kouder geworden leefomgeving. Een onwaarschijnlijke drie-eenheid: een sabeltandtijger, een wollige eenzame mammoet en een bijdehante luiaard, gaan echter eerst samen op zoek naar de vader van een weeskindje. De totaal verschillende diersoorten kunnen steeds beter met elkaar overweg. Maar de sabeltandtijger heeft een gewetensconflict: hij heeft naast deze humanitaire missie eigenlijk ook nog de opdracht de mensenbaby in de klauwen te spelen van de op wraak beluste leider van een bende sabeltandtijgers. Als intermezzos zie je waar een eekhoornachtig diertje genaamd Scrat zoal mee bezig is nu de IJstijd is aangebroken: het koortsachtig verzamelen van nootjes. Zijn daden spelen zich af op het microniveau maar hebben kolossale gevolgen voor de hele planeet. De humor overheerst in de film.
Teken en animatiefilms.
De beroemde Amerikaan Walt Disney had een eigen studio, waarin tekeningen en opnames voor de films werden gemaakt. Daar werkten veel tekenaars, fotografen en geluidstechnici. Maar ook mensen die tekeningen moesten inkleuren. Ze werkten jaren aan een film. Nu wordt heel veel werk op de computer gedaan, maar nog steeds kost het maken van een tekenfilm veel tijd. Om mooie vloeiende bewegingen te krijgen heb je namelijk 24 beelden per seconde nodig. Voor een film van bijvoorbeeld 75 minuten is dat meer dan 100 duizend beelden. Eigenlijk is animatiefilm een beter woord dan tekenfilm.
Dieren zingen sterren van de hemel Show AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Quote. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijle
Maar zijn animatiefilm Sing zou best eens in aanmerking kunnen komen voor vermelding in het Guinness Book of Records. Minstens tachtig muzikale bijdragen duiken op in zijn met dieren bevolkte familiefilm. De liedjes komen uit het repertoire van onder anderen The Beatles, Elton John, Stevie Wonder en Frank Sinatra.
Anima Festival 2018 Flagey.
Anima 2018 Music, Cinema, Meet, Junior, Festivals Anima Festival 2018. The Brussels International Animation Film Festival. Voor de 37ste editie is het voor groot en klein niet alleen verzamelen geblazen voor avant-premières van niet te missen nieuwe films, maar ook voor werk uit een bijzonder productief animatieland: Estland. De Estse animatiefilm wordt in de bloemetjes gezet met films voor kinderen en volwassenen, een tentoonstelling rond de befaamde animatiestudio Nukufilm en een retrospectieve van het oeuvre van animatiefilmer Priit Pärn.
Greenpeace en Aardman maken animatiefilm over de oceanen Greenpeace België.
Greenpeace roept op tot de bescherming van minstens 30% van de oceanen. De korte animatiefilm Turtle Journey vertelt het verhaal van een familie zeeschildpadden die probeert thuis te raken in een oceaan die bedreigd wordt door klimaatverandering, plastic, olieboringen en overbevissing. Oscar-winnaressen Olivia Colman en Helen Mirren, David Harbour Stranger Things en Bella Ramsey Game of Thrones lenen hun stem aan de schildpadden. Turtle Journey zal ook vertoond worden in alle Belgische Kinepolis-filmzalen van 22 tot en met 28 januari. U kan de animatiefilm Turtle Journey hier bekijken. Onze thuis is het belangrijkste dat we hebben. Een veilige plek waar we samen met onze familie kunnen wonen. Maar dat pakken wij af van schildpadden, walvissen, pinguïns en zovele andere fantastische dieren, zegt oscarwinnares Olivia Colman, die de stem van moeder schildpad voor haar rekening neemt. Veel mensen houden instinctief van de oceanen, maar slechts weinigen weten hoe erg ze bedreigd zijn. Als we hier nu niets aan veranderen, lopen onze oceanen het risico op onherroepelijke schade en zullen er diersoorten uitsterven. Schildpadden met uitsterven bedreigd. De film eindigt met een dringende oproep tot wereldwijde actie.

Contacteer ons